Cehenneme gidiyorum, gelen var mı?

Evet şaka değil. Cehenneme gidiyorum.

Şu evrende yüce yaradan hiç bir şeyi lüzumsuz yaratmamıştır, Cehennem de bunlardan biri.

“Kendimi bildim bileli” diye başlarlar ya söze hep, işte ben de öyle başlayayım.

Kendimi bildim bileli, bu güne dek hiç kimseniN ağzından şu sözleri duymadım.

– Ben yalancıyım, ben zalimim, ben üçkağıtçıyım, ben hainim, ben hırsızım…

Eee, milyarlarca insan var şu dünyada, bunlardan hiç biri kendini yalancı, zalim,üçkağıtçı, hain hırsız görmüyorsa, ortalık, yalandan, zulümden, üçkağıttan, dalavereden, ihanetten hırsızlıktan geçilmiyorsa ee, cehennem de boş duracak değil elbet. Bunlar sütten çıkmış ak kaşık iseler ve cennete gidecekse iş başa düşüyor dedim ben de. Onlarla  cennete gitmektense CEHENNEME gitmeye karar verdim. Benimle gelen var mı bakalım.

İnsanoğlu en azından şunu düşünür.

Eğer beni düşmanım alkışlıyorsa, yanlış yapıyorumdur. Eğer kanı bozuk veya sütü bozuklar beni alkışlıyorsa önce aynaya bakıp gözümü kapatıp düşünmem gerekmez mi?.

Yooo, hayır düşünmemek gerek. En tehlikeli şey bu günlerde düşünmek. Hele hele düşünce üretmek. Düşünürsen KÖTÜ birisin. Düşünceni açıklarsan, KAKA birisin, bunu yaymaya çalışırsan, zinhar YA SİNDİRİLMELİSİN, ya da YOK EDİLMELİSİN.

Kafasıyla kepek üretmekten ve bir de SORUN üretmekten başka yapacağı bir icraHALT olmayan insanlar hele bir de hasbelkader ………

Bundan sonrasını sansürledim. Öz denetim diye birşey var. Daha çok yaşamak istiyorum. Aykırı düşünce yok edilemiyorsa aykırı düşüncenin sahibi veya sahipleri ya ilga ya da imha edilir. Dünyayı (serveti, makamı şanı sevdiğimden değil de bitirmeyi düşündüğüm birkaç eser var, onları gerçekleştirmeme mevlam müsaade eder inşaallah.

Bu günlerde satrança sardım kafayı. Özellikle 2. hamleden sonraki hamleler üzerinde çalışıyorum.

Akıl oyunları konusunda kendimi geliştirmem lazım. ÂKİL oyunu için seçilmediysek, dersimize çalışmamız lazım. İlkini kronolojik olarak kaçırdım. 1919 yılının Nisan ayında doğmamıştım. 2013 ün nisan ayında ise, henüz çömezdim. Satrancın 2. hamlesini anca kestirebiliyordum. Akıllı olmadığım için, bir sonraki yüzyılın AKİL ADAM listesine girmek için çalışıyorum şimdilerde.

Bir yandan da kendimi CEHENNEME hazırlıyorum. Malum, herkes sütten çıkmış ak kaşık. Umarım yazımı okuyup ta bana eşlik eden dostlar çıkar. Yoksa tek başıma cehennem …… burayı da sansürledim.

ÖZ denetimle SÖZlerimi sansürledim. GÖZlerim görmez, kulaklarım duymaz, ağzım konuşmaz olana kadar SUSMAYA çalışıyorum. Becerebilirsem ne ala. Beceremezsem akıbetim belli.

Kalın sağlıcakla.

Küresel ve ulusal konulara kafa yormaktan yerel konulara eğilemez oldum. Yazılarımı yerelden takip eden okurlarım, bu günlerimi idare edin. Yakında (ölmezsem veya öldürülmezsem)) bomba gibi yerel konularla buradayım.

Sevgi ve saygılarımla.

Bu yazı, https://www.bilgiagi.nethttps://www.bilgievreni.com,

https://www.siyasalforum.org,www.bolgeselhaber.com,

www.sinematur.comwww.ahmetfidan.comwww.ahmetfidan.com, ile, Kuzey, Gazete Gerçek, vb. kağıt bası gazetelerde yayınlanmaktadır. Yazarın izni olmaksızın başka hiçbir yayın organında kaynak veya dipnot göstermeksizin kısmen veya tamamen alınamaz, çoğaltılamaz.

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,