Authorport.com Test Yayınında

Authorport.com Interactive Columnist Newspaper and The Portal of Author Test Yayınına Başlaldı!

Bilgi Ağı Siteler Topluluğu oluşumlarından Bilgi Ağı İnteraktif Köşe Yazarı Gazetesi ve Yazar Portali’nin ingilizce sürümü Authorport Interactive Columnist Newspaper and The Portal of Author adıyla www.authorport.com adresinden test yayınına başlamıştır.

En kısa zamanda dünya basınında bir çok farklı ülkeden köşe yazarları aramıza katılacaktır. Ülkemiz yazarları ağırlıklı olmak üzere dünya çapında bütün insanların doğrudan okuyabilecekleri Authorport misyon olarak dünya çapında referans bir yayın organı olmayı hedeflemektedir.

Gazetemizin İngilice tabanı şimdiye kadar olmadığından dolayı www.bilgiagi.net veri alt yapısını kullandık. Authorport güçlenene ve kendi ayağı üzerine durana kadar bilgi ağı veritabanını kullanacaktır. Bu hem gazetemizi doğrudan güçlendirecek hem de Authorport için ilk ivmeyi oluşturacaktır.

Bilgi Ağına İlişkin Olarak:

Takip ettiğiniz gibi, gazetemizin www.bilgiagi.net olarak Alexa dünya reyting sıralaması istikrarlı yükselişini sürdürmektedir. Bu gün için alexa.com sıralamasında 280 binlere inmiş bulunmaktayız. Yılın ilk altı ayı 100.000 in altına inme hedefimiz zor bir hedeftir. Bunun için Facebook  Açlımını yaptık. Bu konuda facebook kullanıcılarından destek bekliyoruz. Face sayfamızda dileyen yazarlarımız yönetici olabilecektir.

İngilizce Bölümümüzün Kullanımı Hakkında:

İngilizce bölümümüz, 01 Haziran2010 tarihine  kadar üye olan kullanıcılarımız için aynı şifre ve aynı kullanıcı adıyla girebilmeleri mümkündür. Ancak 01 Hazirandan sonra www.bilgiagi.net/authorport.com linkinden üye olanlar o kullanıcı bilgileriyle giriş yapabilirler.

Önemli Husus:

Malum olduğu üzere, ingilizce bölümümüz www.authorport.com adresinden açılmaktadır. Çevrim içi olmaksızın düz okumalarda bu adresi kullanabilirsiniz. Bu adresten çevrim içi olma imkanı yoktur. Çevrim içi olmak isteyen kullanıcılarımız www.bilgiagi.net/authorport.com linkinden girmeleri gerekmektedir. Bu linkten girilirse eski kullanıcılarımız varolan üyelik bilgileriyle yeni kullanıcılarımız da zaten yeni bilgileriyle giriş yapabilmektedir.

Bu ikili yapı, İngilizce bölümümüz tam olarak geliştiğinde ayrı bir site gücüne ulaştığında kendi veri tabanına taşınacak ve doğrudan authorport.com adresinden giriş yapılabilecektir. Ancak şu an için İngilizce Gazetemizi çevrim içi kullanmak isteyenler www.bilgiagi.net/authorport.com dizinini kullanmaları gerekmektedir.

Başarımız başarınızdır. Hep birlikte daha ileriye.

Etiketler: ,