Sen Benim Hem İşkencem Hem Sefamsın

Sen, dişimin kovuğuna girip çıkarmak için kürdan arayıp ta bulamadığım, bulamdığımda da dilimle çıkarmak için uzun zaman mücadele ettiğim beni gıcık eden, kızarmış sıcak tavuk butunun en lezzetli ama en işkenceli parçasısın.

Sen, yerken ağzımı, çıkarırken ardımı yakan en baş ustanın yaptığı lezzetli bir çiğköfteden artan ve bayatlamadan bitirmek için tavada kızartarttığım pişmiş köftenin dumanısın.

Sen, zevkle uzandığım, bu zevkin uzun sürmesi için altında çok kaldığım ve bu nedenle  bütün bir cildimin yandığı, bu yanmayı gidermek için duşa girdiğim, akan her su damlasından omuzlarımın acımasına sebep olan yaz güneşisin.

Sen,  rüyalarımın kabusu, hayallerimin maşuku, mutluluklarımın ortakçısı, üzüntülerimin bekçisi, iyi ve kötü gün eşisin.

Sen sen, sen varya sennn, sen benim sabahtan beri çıkamadığım en daraldığım anların helası, başımın (ballı lokma) tatlı belasısın.

Sen, kurtulmak için açtığım ellerimin içinden semaya yükselen, Tanrı tarafından bana iade edilen, kalbimin en içten duasısın.

Sen, özlemini duyduğum, hayalini kurduğum siyah saçlarımın,  karizmatikliği ile avunduğum, bilgeliğiyle öğündüğüm kıraçlığının gururu ve onurusun.

Sen, sen var ya sen, benim su köpüğünden mutluluğum, iliklerime sinmiş cefamsın.

Sen, sen var ya sen, sen benim hem hem işkencem, hem sefamsın.

* * * * * *

Adına kararsızlıklar içinde istikrarlı bir tereddüt mü dersiniz, ne isaya ne musaya yaranabildiğniz arasat mı dersiniz, ne başlangıcı ne sonu belli nakarat mı dersiniz bilinmez duygular vardır ya, o duygulardan daha çok o duyguları bir elbise gibi giymek zorunda olduğunuz sizi ürkütür görünüşte. Hep kara bulutların ardından süzülecek beyaz bulutların arasından göğün maviliğini beklersiniz. Bu bekleyişler içinde bir bekleyişin yorumsuz olmasını istediğim bir yorumunu paylaştım bu pazar da sizlerle.

Mutlu kalın, şen kalın esen kalın efendim.

Not
Bu yazı, https://www.bilgiagi.net, https://www.bilgievreni.com, https://www.gazetecanik.com, https://www.kamudanhaber.comhttps://www.siyasalforum.net, https://www.gercekgazete.web.tr, https://www.ahmetfidan.com ile, Gerçek Gazete, Balıkesir Demokrat gazetelerinde yayınlanmaktadır. Yazarın izni olmaksızın başka hiçbir yayın organında kaynak veya dipnot göstermeksizin kısmen veya tamamen alınamaz, çoğaltılamaz.

Etiketler: , , , ,