www.bilgiagi.net, alan adında hostlanan Türkiye’nin İlk ve Tek İnteraktif Köşe Yazarı Gazetesi, Yazı Bankası ve Yazar Portali tarite güzide önemi olan “Tasvir-i Efkar” gazetesinin çizgisine yakın, ılımlı muhalefet eden, sorunların yanında çözümünü de üreten, bardağın dolu tarafını da boş tarafını da göstermeye çalışan, her görüş ve düşünceye sonuna kadar açık bir yayın anlayışıyla hizmet eden bir gazete, yazar portali ve yazı bankasıdır.

Temel amacımız örtük bilginin aydınlatılması, doğru bilginin paylaşılması ve hoşgörünün geliştirilmesi, Türkiye literatürüne nitelikli seviyeli eserler (makaleler, fıkralar, denemeler) kazandırılması için istikrarla ve profesyonel bir anlayışla (sanalda) kurumsallaşmış kimliğiyle türünde ilk ve örnek bir yayın organıdır.

Temel olarak Online Bilgi İletişim Ağı Siteler Topluluğu oluşumlarından en güzidesi ve en etkili sitelerinden birisidir.

Daha ayrıntılı bilgi için gazetemizdeki misyon menüsüne, ( https://www.bilgiagi.net/misyon/ ).  logo menüsündeki logo açılımına ( https://www.bilgiagi.net/logo/ ) ve Yayın İlkeleri menüsüne ( https://www.bilgiagi.net/yayin-ilkeleri/ ) bakılabilir.

İnteraktif Köşe yazarı gazetesi, Yazar Portali ve Yazı bankası olma yönüyle profesyonel anlamda Türünün ilk ve tek örneğidir.

Dr. Ahmet FİDAN
Online Bilgi İletişim Ağı Siteler Topluluğu Adına.
www.bilgiagi.net Köşe Yazarı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

Etiketler: , , , , , , , , , , , ,