Dişinizi Sıkın: Avast Antigribal Virüs Paketi Kapıda

Yeni Bir Sektör Doğuyor: Hastalık Pazarlaması(!)

 

Onyıllardır bilgisayarlarımızın kötü emellilere karşı korunması için virüs programları satın alıyorduk. Sanırım çok yakında sektör daha da gelişecek ve insanları bütün gribal virüslere karşı koruyacak robot yazılımları satın alacağız.  Üretilen bu nano robotiks yazılımlar, damardan enjekte edilerek vücuda yerleştirilecek.

Korsan yazılımlı robotlar vücudu zehirleyecek veya bir iş yapmayacak. Eğer nanorobotların lisansı biterse, vücudumuzun en istemediğimiz yerinden bu robotlar gün yüzüne çıkacak ve kendini imha edecek.

Tabi biraz daha sabretmek gerek. Çünkü şu an bilgisayarlardaki anti virüs yazılımlarıyla tıptaki antivirüs çözümleri farklı kimyevi maddelere sahipler. Birisi organik çözümler birisi de inorganik çözümler. (metal ve sentetik)

Bir çok sağlık uzmanı veya doktorlar  tarafından domuz gribinin diğer grip ile arasında (gribin şiddeti ve olumsuz etkisi bakımından) bir fark olmadığı ortaya konulmaktadır. durum böyle olunca, bunca küresel kampanyalar haliyle insanları, öküzün altındaki buzağayı bulmaya itiyor.

Bu Kampanyaların Sonu Yoktur Olamaz. Bu Kampanyalar Grip Pazarlaması Sektörü İçin Bir Başlangıçtır:

Bu günkü küresel gribal kampanyalar önümüzdeki her yıl artarak devam edecektir. Önce kuş gribi virüsü, sonra kırım kongo virüsü, sonra domuz gribi virüsü, sonra, dünya üzerindeki bütün hayvanlar sırayla virüse bulaştırılıp insanlara bela edilmek için piyasaya sunulacaktır.

Virüs pazarlaması için, bütün hayvanlar bittikten sonra, sanırım dünyada bölge bölge ülke ülke özel tanımlanmış gribal virüs yazılımları üretilecektir. Pek tabi ki bu yazılımlara karşın anti virüsler aradan yarım veya en fazla bir yıl geçtikten sonra piyasaya sunulacaktır.

Bunun sonu mu? Bu sektörün sonu görülmüyor. Sektörün kıyamete kadar her yıl gittikçe gelişmek kaydıyla çok daha hızlı olarak büyüyecektir.

Sonuç: İnsanların para kazanma hırsının sınırı yok malesef. Bari gidin başka alanlarda bu açlığınızı tatmin edin dememiz ise beyhude bir dilekten ibarettir. Yapacağımız tek şey, bu vahşi iğrenç kapitalistleri Allah’a havale etmek, ve bireysel hayatımızı bunlara malzeme oluşturacak ve bunların ekmeğine yağ sürmeyecek şekilde  BİLİNÇLİ yaşamamızdır.

Akıllı ve sağlıklı günler temennilerimle. Esen kalın.

Not:

Bu yazı, www.bilgiagi.net, www.bilgievreni.com, www.kamudanhaber.com, www.haberanaliz.net, www.siyasalforum.net, www.gunesgazetesi.net, www.gercekgazete.web.tr, ile, Gerçek Gazete, Balıkesir Demokrat, Güney Marmara Yaşam ve Fatsa Güneş gazetelerinde yayınlanmaktadır. Yazarın izni olmaksızın başka hiçbir yayın organında kaynak veya dipnot göstermeksizin kısmen veya tamamen alınamaz, çoğaltılamaz.

Etiketler: , , , , , , ,