Üçüncü Yıldan Gün Aldık İşte!

Daha dün gibi hatırlıyoruz iki yıl önceki ilk günlerimizi…

Uzun kış gecelerinde test yayınını başlatmıştık Bilgi Ağı nın. Bir yaz ortasında da geceli gündüzlü hummalı çalışmalarla fiilen yayına koyulmuştuk.

Bir taraftan yeni yazar sözleşmeleri ve görüşmeleriyle geçerken günler, bir taraftan da, Türkiye’nin ilk ve Tek profesyonel interaktif köşe yazarı gazetesi olmanın mutluluğunu yaşıyorduk. Yazarlarımız yazılarını kendileri ekliyordu ama gazetede olabilecek en küçük sorunda bile danışabilecekleri bir editör karşılarındaydı.

Kısa zaman içinde Vikipedia kadar olmasa da onlar kadar enerjik, aktif ve hızlı bir yayın kadrosu oluşturduk, editörlerimiz her daim gazetenin başında nöbet tuttular ve bu günlere kadar getirdiler.

Pek tabi ki bunda en başta okurlarımızın, kıymetli dostların, güzide yazar kadromuzun, çilekeş yayın editörlerimizin emekleri en başta gelmektedir.

NEREDEN NEREYE:

Bir yandan alexa bir yandan google reytinglerimiz bu zaman içinde hızla yükseldi.

Alexa da ilkönce son derece hızlı yükselişimiz, 2009 yılının ortalarında ortaya çıkan sunucu (hosting) kaynaklı arızadan dolayı meydana gelen 5 günlük kesintinin ardından hızla geriye düşse de, bu gün için yaralarımızı yeni yeni sarmış durumdayız. Görmekte olduğunuz gibi, alexa reytingimiz, her geçen gün, yükselmektedir. (Alexa’da yükselme, değerin büyük sayıdan küçük sayıya doğru inmesi şeklindedir.)

Google seo optimizasyonu ile, linklerimizin gücünü de çok yakında artıracağız. Ayrıca bu yıl google dan 4 PR değeri beklemekteyiz. Bahtımıza…

Daha nice güzel günlerde buluşmak ümidi ile bütün okurlarımızın, yazarlarımızın, editörlerimizin ve çözüm ortağı dostların yeni yılları kutlu olsun.

Etiketler: , , , , ,