Ne Kadar "Gel Git"siniz

Geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan olmak! üzerine Cızıktırmalarım:

 

Kalabalıklar arasında ala balık, sıradanlar arasında masadan, fırıldaklar arasında enayi, mersine gidenler arasında tersine giden, yağlı yumuşak cilalı laflar yerine, kılçıklı kelimelerle dost, gri veya flu denizinde cart veya cırt  kalmış bir rengin uslanmaz çocuğu olarak bu pazar üfül üfül üfüldemek istiyorum.

Bu pazar kafa şişirmeyeceğim derken bile kafa şişirmişliğimin acısı ve iç çekişmesiyle elimden geldiğince suya ve sabuna dokunmadan yazacağım. Hoş gribal dünyanın yığınlaş(ama)mış neferi olarak bolca suya sabuna dokunmam gerektiği de ayrı bir tezat ya!

Şşşşşşşştt, Uçuşun Etrafımdan İsyankar Sözcükler.

Dellendirmeyin beni. Sizi bir savururum ki, aborijinler yutar sonra sizi. (Ara not: Aborijinler telepatiyle anlaşırlar da, bu yüzden sözcükleri çok ta sallamazlar hani)

Bu hafta tırsaklara üflemek istiyorum. Hem tırsak, hem tembel, hem üşengeç özelliklerde birleşen kişilikler vardır hayatta. Onlara baktıkça “anlamsız” sözcüğünün içini doldurmaktayım, tembel hikayesini aklıma getirerek.

Bu arada tembel hikayesini de paylaşmış olalım hemen.

Bu hikaye, isimleri, Herbiri, Birisi, Herhangibiri, Hiçbirisi, olan dört kişinin hikayesidir.

Yapılması gereken çok önemli bir iş vardı, ve HERBİRİ nden onu yapması istendi. HERBİRİ bunu BİRİSİ nin yapacağından emindi, HERHANGİBİRİ bunu yapabilirdi. Ama HİÇBİRİ bunu yapmadı. BİRİSİ buna çık kızdı, çünkü HERBİRİ nin göreviydi. HERBİRİ bunu BİRİSİ nin yapacağını zannediyordu, ama HİÇBİRİ bu işi HERBİRİNİN yapamayacağını düşünemedi, ve sonunda BİRİSİ  nin yapabileceği işi HİÇBİRİ yapmayınca HERBİRİ BİRİSİ ni suçladı.

Böylesi tambellik genleriyle bezenmiş tırsaklar ise, toplumda genellikle takoz olarak yer alırlar. Takozluğun sınırı yok ama, bu türlerin başkalarına olan zararları esas bizi rahatsız eden ve de teyakkuza geçiren.

İtiraf Ediyorum. ATT Örgütü Üyesiyim:

O da ne… Bu yeni cıkan cirlop gibi bir örgüttür. Her an size çatabilen, sizi kafalayabilen, arada bir de kollayabilen okşarken çuvaldız batırmakla yetinmeyip matkap gibi sözcüklerle saldıran tek silahları sözcükler olan bir örgüttür. Bu örgütün açılımı yazımızın en altında. reklama tıkladığınız yerdedir. gizli-reklam

Bu örgütte askeri komutlar önemlidir. “Terör örgütünün açılımı yazılacacaaaaaaak!, Yazzzzzzz!

Gizli 10 kad ADSL kotası yiyen reklama tıklanacaaaaaa, Tıklaaaa!

Örgüt kodunun açılımını reklama tıklayınca görebilirsiniz.)))

Bu gün hem üfledik üfül üfül, hem de tırsaklar için bir test yaptık. Bakalım kim ne kadar tırsakmış görelim diye.

Efendim pazar kahveniz köpüklü, DNA larınız cengaver olsun. Durmayın öyle sünepe sünepe, kalkın dolaşın, bir iki gülümseyip mahallenin yaşlı amcasıyla sohbet edin, yolda top oynayan çocukla bir dakika top koşturun.

Not:

Bu yazım birsürü yerlerde yayınlanmaktadır. Ama tırsakların gözlerine birtürlü batmamakta, batamamaktadır. Sağlık olsun ne diyeyim.

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , ,