Ahmet Fidan Kişisel Resmi Web Sitesi
Bilgi paylaşıldıkça anlam kazanır

 

Şubat 5th, 2009 | in EDİTÖRDEN | Yorum Yapin

Sayın okurlarımız ve yazarlarımız!

Son günlerde sizlere çok daha iyi bir içerik ve teknik altyapıyla hizmet etmek için gece gündüz çalıştık. Teknik personelimiz kodların arasında köşe bucak dolaştı, en iyi yazılım altyapısına kavuşturmaya çalıştı ve hala da çalışmaktalar.

En son, yazarlarımızın adları, köşe adları ve resimlerinin eklenmesi otomatik hale getirilmiş, sonra da, arama (daha&helliip;)

Etiketler: , ,

Aralık 24th, 2008 | in EDİTÖRDEN | Yorum Yapin

 

Sayın bilgi ağı yazar, okur ve yorumcularımız;

1. Yazılarınıza yayın periyodu içinde düzeltme yapabilirsiniz. Yazınızı taslakta tutarsanız düzeltebilirsiniz. Yazılarınızı inceleme bekliyor seçeneğinde tutarsanız zamanı geldiğinde biz onu yayınlarız. Bu durumda yazılarınızı edit edemezsiniz. Bizler bunun için varız. Hiç çekinmeden bizlere düzeltme yapacağınız kelime veya hataları bildirebilirsiniz.

Ayrıca gazetede yayınlanan bir yazının düzeltilmesi mümkün olur mu, pek tabi ki hayır. Sitemiz de bir internet gazetesidir. Bu nedenle yazarlarımızın yazılarını düzeltme yetkisi olamaz.

2. Yazılarınızı düzeltme gereği ortaya çıkarsa, online@bilgiagi.net msn adresinden düzeltmelerinizi bildirebilirsiniz. (daha&helliip;)

Etiketler: , ,

Kasım 7th, 2008 | in EDİTÖRDEN | 1 yorum

EDİTÖRDEN

Sayın yazarlarımız ve okurlarımız, son zamanlarda sık sık editör yazısı yazmaya başladık. Endişe etmeyin. Artık mümkün olduğunca araya girmemeye çalışacağız. Gelecekte Editör Mektubu bölümünü her hafta düzenli olarak yazmak istiyoruz.
Önceki yazımızın sonuna madde madde yapılan bir yoruma cevaben bu yazıyı editör mektubu olarak yazdık. (daha&helliip;)

Etiketler: , , , ,

Eylül 29th, 2008 | in Psikoloji, Toplum, Yaşam | Yorum Yapin

EDİTÖRDEN

Sevgili yazarlarımız ve okurlarımız,

Her zaman her yerde orta yol insanları mutlu müreffeh yaparken fiziksel anlamda da genç bırakmıştır. Bana her iki uç noktasının da zararlı olmadığı her hengi birşey gösterebilir misiniz, bunu hiç düşündünüz mü? Bu düşün mantık yürümünü şunun için ifade ettim.

Her yerde düzen ve istikrar için kurallar zorunluluktur. Bu kuralların ağır cezaya bağlanması zorbalık, yazılı kayıtlara geçmesi kurumsallık, sözlü olarak uyulması da medeniyettir. Kısaca ağır ve aşırı kurallar da kuralsızlık da topluma ve sistemlere hayır getirmeyecektir. (daha&helliip;)

Etiketler: , ,