Bilgi Ağı'nda Yeni Yönetim, Yeni Dönem

Sevgili Bilgiağı okurlarımız ve yazarlarımız!

Bilgiağı / Yazarportal  her geçen gün genişleyen yazar kadrosuyla sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

Bildiğiniz gibi, gazetemiz kuruluşundan bu yana resmen üç buçuk yılı, fiilen kuruluşundan bu yana ikibuçuk yılı geride bırakmıştır. Bu zaman içinde her geçen gün yenilik gelişme ve değişme sürecine girmiştir.

2011 yılında bu gelişme ve değişme sürecine paralel olarak yönetim kadrosunu da geliştirmekte ve zenginleştirmektedir. Bu vesile ile, yayın editörü, editör ve yardımcı editörlük statüleri getirilmiştir.

2011 Yılı Çalışma Programımız

1. Bu yıl yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerini beklemeksizin 2012 Anayasası için taslak anayasa metnimizi, her kesime açık şekilde oluşturacağımız kendi alanında uzman ekip tarafından kamuoyuna deklare edeceğiz.

2. 2008 yılında başlamış olduğumuz Ulusal Gıda Platformu çalışmalarımızı kaldığımız yerden devam ettireceğiz.

3. İlki 9 Temmuz 2008 yılında başlamış olan Bilgi Ağı yazarlar buluşması gelenekselleştirilerek devam edecektir. bu yıl her birinin tarihleri bilahare açıklanmak üzere  Bilgi Ağı / Yazarportal İstanbul, Ankara ve İzmir yazarlar buluşmasını gerçekleştireceğiz.

4.  Bilgi Ağı Yayınları kurumsal tabana oturtulup kitap yayınlama faaliyetlerine başlanacaktır. Bu konuda gazetemize gelen kitap yayını talepleri bizleri fazlasıyla zorlamakta, bu baskı nedeniyle 2012 ye planlamış olduğumuz yayınevi kurma kararını erkene almış bulunmaktadır.

2011 Yılı Bilgi Ağı / Yazar Portal Yayın Yönetimi

Yazı İşleri müdürümüz yayınla ilgili en üst sorumlu yetkilimizdir. Yazışma ve temsil noktasında gazetemizi genel yayın koordinatörü ile birlikte temsil eder. Genel Yayın editörümüz ise, yayınlanacak yazıların ve her türlü içeriğin teknik ve içerik olarak incelenmesi ve denetlenmesi işlerini yürütür. Editörlerimiz ise Yardımcı Editörlerimizle birlikte sadece ve sadece içeriğe müdahale etmeksizin teknik anlamda yazıların yayınlanmasından sorumludur. Yardımcı editör, Yazı İşleri Müdürü’ne bağlı olarak görev yapmaktadır.

Bilgi Ağı / Yazar Portal Yazı İşleri Müdürlüğü görevimiz sn. Sacide YAYLAZ hanım tarafından yürütülmekteydi. Maalesef, kendisinin ailevi özel sorunları hala devam etmekte ve bizlere uzun zamandan beri katkı sağlayamamaktaydı. Hizmette devamlılık çerçevesinde  Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü’ne Aysun GÜL getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. Eski yazı işleri müdürümüz sevgili Sacide YAYLAZ’a da  (anneannesini kaybetmesi nedeniyle) baş sağlığı dileriz. Ailevi sorunlarının da bir an önce normale dönmesini bekliyoruz.

Genel Yayın Editörlüğü Görevine ise Ahmet AY getirilmiştir. Ahmet Ay iş yoğunluğu nedeniyle bu görevi eski Genel Yayın Editörümüz Aysun GÜL ile koordineli olarak yürütecektir. Eski Yazı İşleri Müdürümüz Sacide YAYLAZ, Yayın Editörü olarak görevine devam edecektir. Emine Dönüş ÖZATAR ve  bu yayın döneminde aramıza katılan Murat Serdar ARSLANTÜRK Editörlük görevini yürüteceklerdir.

Uğur ÖZALTIN diğer bütün editörlerimiz gibi, 2011 yayın döneminde de yorum editörümüz olarak görev almaktadır.

Bilişim Destek Yönetmenliğine Güven ÇETİN getirilmiştir. Güven ÇETİN ile,  Bilgiağı’na yeni görsellik kazandırılması, bilişim alt yapısının hızlandırılması site genel açılma hızı anket ve diğer sistematiklerle ilgili köklü çalışmalar planlanmaktadır.

2011 yılı ile birlikte gazetemizin reklam ve tanıtım çalışmaları daha da artırılacaktır. Yeni reklam koordinatörümüz Cengiz ÖZÇETİN bu konuda yakında yeni çalışma sistemini açıklayacaktır. Bu yıl kalite veya nitelikten ödün vermeksizin 350 yazar hedeflemekteyiz.

 Her geçen gün ve her gelen yıl çok daha iyi ve güçlü bir medya ortamı oluşturmak temenni ile, esen kalınız efendim.

Etiketler: , , , , , ,